Dostava i slanje poručenog melema

Preparate (melem) šaljemo samo sa teritorije Republike Srbije. Preparate šaljemo preko kurirske službe ili pošta ako napomenete prilikom poručivanje. Plaćate poštarinu i preparat, kada vam kurir donese.

Plaćate poštarinu na osnovu cenovnika kurisrske službe (360rsd do 0,5kg ) ili poštarinu PostExpress pošte prema njihovom cenovniku. Dostava i slanje iz Pirota.

Stiže vam na vašu adresu za 1-2 dana, vikendom nema dostave. Svaki naručeni preparat vam stiže lično na adresu koju ste naveli u formularu za poručivanje. Kurirska služba ne dostavlja subotom ni praznicima. Pošiljke kurir isporučuju na adresu dostave u periodu između 8 i 16h, te je neophodno da u tom periodu na navedenoj adresi za dostavu bude osoba koja će preuzeti pošiljku. Ukoliko niste u mogućnosti lično da preuzmete pošiljku, kada vas kurir kontaktira možete mu javiti ko će u vaše ime preuzeti pošiljku.

Ukoliko je pošiljka vidno oštećena, odbijte prijem i o tome nas odmah obavestite telefonom ili e-mailom.

Kurirska služba pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice kada je na vašoj adresi, ako niste u mogućnosti da preuzmete pošiljku, sutradan će opet pokušati da vam dostavi. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nazad.

Kada sa šalje preko PostExpress pošte, poštar do 13h će pokušati da vam dostavi na vašu adresu, ako niste u mogućnosti da preuzmete, ostaviće vam pismeno i SMS obaveštenje da posiljku možete sa vašom ličnom kartom preuzeti u pošti u narednih 7 dana.

Refund

Garancija refund, biće nam drago ukoliko ste zadovoljni sa melemom, a ukoliko pak niste, imate pravo na refund novca (cena melema) a melem ne treba da nam vraćate jer će biti korišćen. Uplata refunda (cena melema) se vrši PostNet preko pošte (troškove uplate idu na Vaš teret).