Staroplaninski melem

100% prirodni preparati. Pravi melem lek koji se pokazao i dokazao da može da reši Vaš problem. Od 2008 godine proizvodimo Staroplaninski melem i imamo preko 15.000 zadovoljnih korisnika. Da bi poručili ne treba da se registrujete na sajtu i ne treba vam email adresa


 • mast za hemoroide

  Staroplaninski melem za hemoroide – šuljeve

  1.180 rsd.

  Mast za hemoroide sanira svrab, bol i krvarenje. Melem je vrhunskog kvaliteta i spada u sam vrh krema za uspešan i brz tretman spoljnih i unutrašnjih hemoroida.

 • staroplaninski melem za ekcem

  Staroplaninski melem za ekcem i dermatitis

  1.480 rsd.

  Krema za dermatitis, ekcem i atopijski dermatitis, sanira svrab – crvenilo – upalne procese na koži. Melem je vrhunskog kvaliteta i spada u sam vrh preparata i krema za uspešan tretman u uklanjanju ekcema kod odraslih i dece, beba.

 • staroplaninski melem za akne

  Staroplaninski melem za akne i bubuljice

  1.480 rsd.

  Krema za akne je uspešna u saniranju apcesa, gnojne promene na koži kao što su akne i bubuljice. Melem je vrhunskog kvaliteta i spada u sam vrh preparata i krema za uspešan tretman u uklanjanju akni i bubuljica kod odraslih i dece.

 • staroplaninski melem za kondilome

  Staroplaninski melem za polne bradavice – kondilome

  1.140 rsd.

  Melem za uklanjanje kondiloma- virusne bradavice – polne bradavice. Samo za spoljnu upotrebu, za bradavice na koži. Krema za virusne bradavice.

 • staroplaninski melem za kurje oko

  Staroplaninski melem za kurje oko

  1.140 rsd.

  Bol usled kurjeg oko na prstu ili stopalu možete trajno da uklonite, rešenje postoji. Melem za kurje oko uspešno i trajno uklanja kurje oko.

 • staroplaninski melem za psorijazu

  Staroplaninski melem za psorijazu

  1.480 rsd.

  Mast za psorijazu uklanja perutanje, svrab crvenilo i upalne procese na koži. Melem je vrhunskog kvaliteta i spada u sam vrh preparata i krema za uspešan tretman u saniranju psorijaze kod odraslih i dece.

 • staroplaninski melem za visece bradavice

  Staroplaninski melem za viseće bradavice – fibrome

  1.140 rsd.

  Melem za uklanjanje visećih bradavica – fibromi. Samo za spoljnu upotrebu, za bradavice na koži. Skidanje visećih bradavica od kuće.


Preparate možete poručiti online. Slanje i naplata (rsd) pouzećem u Srbiji.

Staroplaninski melem predstavlja produkt simbioze tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.

Staroplaninski melem s’pravom možemo svrstati u prirodni melem lek

Bilje za pravljenje Staroplaninskog melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara Planina.

Najbolje iz prirode po receptu gorštaka, melem sa blagotvornim efektom za hemoroide, melem za bradavice, melme za kurje oko, melem za ekcem, melem za psorijazu.