Staroplaninski melem za viseće bradavice – fibrome

(4 recenzije korisnika)

cena 1.140 rsd.

Melem za uklanjanje visećih bradavica – fibromi. Samo za spoljnu upotrebu, za bradavice na koži. Skidanje visećih bradavica od kuće.

Slanje i naplata pouzećem

  • Check Mark 060-387-3856
  • Check Mark cena melema + poštarina
  • Check Mark Od 2008 god. preko 15.000 zadovoljnih korisnika
  • Check Mark Registrovan i atestiran biljni preparat bez hemije
  • Check Mark Garancija refund: biće nam drago ukoliko ste zadovoljni sa melemom, a ukoliko pak niste, imate pravo na refund novca
Da bi poručili ne treba da se registrujete na sajtu i ne treba vam email adresa

    Pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika i skinite viseće bradavice – fibromi

    Melem je uspešan u borbi za lepši izgled vaše kože. Uklonite viseće bradavice na vratu, dekolteu, ispod pazuh ili bilo gde na koži. Možete da uklonite i viseće vradavice na kapku, samo vodite računa da melem nedođe u dodir sa okom.

    Viseće bradavice kod žena i muškaraca se uspešno uklanjaju sa melemom. Melem je prirodan i ne sadrži tešku i opasnu hemiju, samo lekovite biljke najboljeg kvaliteta.

    Melem je bezbolan i krajnje efikasan za skidanje visećih bradavica. Samo za spoljnu upotrebu, za viseće bradavice koje su na koži. Melem nije za unutrašnju upotrebu, niti za sluzokožu.

    Iskustva korisnika

    visece bradavice iskustva


    skidanje visecih bradavica


    Bez anestezije, spaljivanja tečnim azotom ili zračenjem, skinite viseće bradavice

    Nakon nanošenja na bradavice, melem se brzo suši u roku od 2 do 3 minuta. Nije potrebno stavljati hanzaplast na mesto nanošenja melema.

    Krema za viseće bradavice je prirodni preparat za tretman i uspešno lečenje, uklanjanje bradavice (Verrucae Vulgaris), virusnih keratoza uzrokovanih dejstvom Humanog papiloma vurusa (HPV). Melem svojim sastavom ispoljava jako keratolitičko dejstvo na Humani papiloma virus (HPV) koji je uzročnik pojave bradavica. Melem skida i suzbija dalje širenje bradavica dok ujedno ne ostećuje zdravo tkivo.

    Osnovu za spravljanje Staroplaninskog melema za viseće bradavice čine sinergija eteričnih ulja i macerata tri vrste biljaka: bršljena (Hedera Helix), Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum) i divlje Nane (Menta Piperita). Jako keratolitičko dejstvo preparata poboljšava i Salicilna kiselina koju je prisutna u odredjenom procentu.

    visece bradavice

     

    Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata često vraća proučavanju biljnih sirovina kao izvora lekova iz prirode, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji.

    staroplaninski melem sastav kondilomi

     

    Tokom terapije, preporuka je da pojačate imuno sistem

    Poželjno da se tokom terapije pojača imunitet organizma. Obratite pažnju na ishranu, više voća i povrća, koristite neki imuno stimulator: vitamin C, Propolis da bi pomogli vašem organizmu da se uspešno reši bradavica i da vam se ubudiće više nepojavljuju.

    Bilo bi dobro da pijete 3x na dan po 20 do 30 kapi propolisa, vitamin c, b, neki muti vitamin. Dva obroka voća na dan, uz svaki obrok salatu. Jaja, mladi sir, meso govedje, ribu sve vrste. Žitarice sve vrste, povrće sve vrste. Smanjite na najmanju moguću meru hleb, slatkiše i gazirane sokove.

    Takav način života i uz mazanje melemom, bradavice su prošlost. Uz to ćete dosta da ojačate imuni sistem i da budete daleko zdraviji.

    Način upotrebe melema za bradavice

    Melem mažete na kožu na viseću bradavicu, samo za spoljnu upotrebu. Dobićete uputstvo za upotrebu uz melem. Poštujte uputstvo i skinućete bradavice.

    Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom.

    Preparat nanositi štapićem za uši na viseću bradavicu i malo oko njih u tankom sloju.

    Preparat u sebi sadrži organske rastvarače koji brzo isparavaju te nakon nanošenja prvog sloja. treba sačekati 7 do 8 min. da se melem osuši i nakon toga možete nastaviti sa vašim aktivnostima.

    Četiri dana melem nanosite sloj preko sloja ujutru i uveče.

    Za vreme terapije, higijena normalno, možete se kupati normalno ali se nesme trljati (četkom, sunđerom i sl.)

    Nakon nanošenja melema isti ostaviti da stoji 7 dana, da lekovite tvari iz melema odrade svoj posao. Ne dirati rukama i ne skidati melem sa bradavice.

    Osmog dana nakon, pažljivo rukama potkopajte nanešene slojeve i lagano ih povucite u stranu. Neće Vas boleti. Kondilome će nestati ili će se u velikoj meri povući.

    Ukoliko ostane još bradavica, napravite pauzu od dva  dana i ponovite postupak, tako što ćete naneti još 3 tanka sloja jedan preko drugog, jednom dnevno i pustite melem da deluje 5 dana. Nakon toga ponovite postupak sa skidanjem.

    Zabranjena je upotreba preparata kod sledećih kategorija korisnika

    Kod osoba koje boluju od dijabetesa. Osobe koji imaju visok šećer u krvi, preko 15 jedinica ujutru na prazan stomak. Ovo je iz razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i sa problemima poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba ovog preparata u takvim slučajevima kontraindikuje.

    Kod osoba sa poremećajem cirkulacije donjih ekstremiteta, iz istih razloga kao i kod visokog šećera u krvi.

    Kod osoba ispod 10 god. starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože, naročito na licu ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.

    Kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman sa melemom. Nakon porođaja, porodilje i doljilje mogu da koriste melem za kondilome.

    Pre upotrebe naših proizvoda pažjivo pročitajte uputstvo o korišćenju! Za indikacije, mere opreza kao i neželjene reakcije na naše proizvode obavezno se konsultujte sa Vašim lekarom ili farmaceutom.

    Uzrok nastanka fibroma

    Bradavice – fibromi – viseće bradavice, najčeše nastaju u srednjim godinama. Predispozicija za njegov nastanak je gojaznost, hormonski disbalans, hronična iritacija i genetska predispozicija. Neka novija istraživanja su otkrila za se to dešava zbog prisustvo humanog papiloma virusa (HPV).

    Uklanjanjem fibroma se sprečava njihovo dalje širenje po koži jer je u nekim slučajevima dokazano prisustvo virusa. Povređivanje ili uvrtanje fibroma izaziva bol i krvarenje. U prevojima, posebno u toplim mesecima, može da se javi svrab, iritacija i sekundarna infekcija. Takođe je veoma bitan i estetski aspekt lečenja jer koža sa bradavicama, fibromima ili papilomima izgleda grubo i neuredno, a njihovim odstranjivanjem se ponovo dobija zdrava lepa koža bez ovih neprijatnih izraslina.

    • Sastav: Extract Sempervivum tectorum L. , Extract Hedera helix, Extract Mentha Piperita, Sallycilum, Celuloza, Natural oil, Organic solvent.
    • Rok trajanja 12 meseci
    • Zapaljivo, sadrži organske rastvarače
    • Samo za spoljnu upotrebu, isključivo po priloženom uputstvu
    • Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece
    • Pakovanje melema: 15 ml

    Iskustva korisnika

    komentar bradavice


    skidanje visecih bradavica iskustva


    staroplaninski melem za visece bradavice


    Viseće bradavice kod žena i  mušaraca uz pomoć ovog melema se uspešno uklanjaju. Kontraindikacija nema.

    4 recenzije za Staroplaninski melem za viseće bradavice – fibrome

    1. Boba, Beograd

      Očekujem preparat brzom poštom,i samo da vam kažem da je moja prijateljica naručila i da više nema bradavica na vratu i licu,kaže da vam je extra preparat. ja sam naručivala od drugih proizvodjača pa mi nije pomoglo,a sad se uzdam u vas. srdačan pozdrav moji zemljaci.

    2. Milica, K.Mitrovica

      Postovani, Javljam se iz Kosovske Mitrovice.Koristila sam Vas preparat za lecenje bradavicai mogu Vam reci da je Staroplaninski melem jedina stvar koju sam do sada narucivala a da je imala 100% uspeha.Svaka cast! Preporucila sam Vas prijateljima, ocekujte pozive i narudzbine iz K.Mitrovice. Pozdrav.

    3. Violeta Aleksic, Vlasotince

      Visece bradavice po vratu, ispod grudi i pazuha su kod mene prisutne dugi niz godina. Lekari su mi rekli da se od nakita kojeg nosim oko vrata kao i od grudnjaka te visece bradavice seju to jest sire se po telu. Pored estetskih razloga, pocele su da smetaju i verujte zaista ruzno deluju. Lekari su mi savetovali lasersko uklanjanje (koje nisam probala zato sto je relativno skupo!!) kao i tecni azot koji sam probala, ali verujte bradavice su se vratile nakon mesec dana. Predlagali su mi i operaciju koju ja nisam prihvatila. Probala sam razne preparate, ali mi nista nije pomoglo. Imala sam utisak da se visece bradavice jos vise sire i da rastu. Slucajno sam u novinama videla oglas za Staroplaninski mlem za bradavice i resila da probam i taj preparat. U pocetku sam bila rezervisana. Namazala sam ga u tankom sloju po uputstvu. Posle prvog mazanja me je malo peklo, narocito u predelu vrata (verovatno zato što je tu koza tanka i osetljiva) medjutim nakon sedam dana visece bradavice su jednostavno otpale, vecina njih prilikom spavanja!!! Na mestu gde su bile bradavice koza je bila ravna, bez ikakvih fizickih ostecenja, samo je malo potamnelo to mesto, ali se nakon dve tri nedelje i ta boja koze izjednacila! Nisam imala vise visecih bradavica po vratu i telu !! Presrecna sam zbog efikasnosti Vaseg melema, Hvala Vam puno. Svima Vas toplo preporucujem!

    4. Ružica

      Melem je dobar, samo treba dosta upornosti i strpljenja.

    Samo kupci koji su kreirali nalog i kupili ovaj proizvod, mogu objaviti recenziju i komentar.