Tretman za uspešno i trajno uklanjanje kurjeg oka u toplini vašeg doma


°  Prirodni preparat po receptima gorštaka. Biljni preparat vrhunskog kvaliteta bez hemije i veštačkih dodataka

°  Terapija je bezbolna bez iritacija - uspešno uklanja kurje oko

°  Na hiljade zadovoljnih korisnika (pogledajte komentare korisnika, nalaze se niže na stranici)

°  Atest za preparat je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju"

° Garantujemo povraćaj novca ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim melemom


kurje oko

pre i posle

Staroplaninski melem za KURJE OKO

1.140 dinara + poštarina
poruci
poklonTretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan !

* Apsolutno prirodni, efikasni tretman za uklanjanje kurjeg oka u toplini vašeg doma.


Pridruži se hiljadama zadovoljnih korisnika


staroplaninski melem za kurje oko

lecenje kurjeg oka

 

››› Komentari korisnika'' Ovim putem Vam šaljem iskustva sa Vašim preparatom koje sam koristio. Od kada su mi doktori rekli da moram na operaciju kako bih otklonio kurje oko na tabanu, ja sam se usprotivio tome i pokušao da nađem neki drugi način lečenja, tačnije nešto što bi poticalo iz prirode a meni bi koristilo i pomoglo. Na Internet forumima sam pronasao Vaš preparat i naručio ga. Rezulati su bili vidljivi odmah. Bol na tabanu je prestao odmah nakon 3 dana. Nisam mogao da verujem da mogu opet da hodam i radim svoj posao bez problema. Jos jednom Vam se zahvaljujem na pomoci jer u protivnom bih morao na operaciju. Pozdrav Dario ''


komentar korisnika
'' Koristim nekoliko vaših proizvoda, toliko je sve dobro da bolje ništa nisam probala za svojih 60 godina. Bog vam svako dobro dao, B.Blečić,Lazarevac ''


'' Koristila sam melem za kurije oko ...takodje i ljudi iz moje okoline....odličan je.svaka čast." Dragana Česarov-Kezija


komentar korisnika
'' Koristila sam proizvode i super su, ali pošto mi je fb profil blokiran (ne znam zašto) , jednostavno su me izbrisali, a tamo mi je bio i blog i stranica Staroplaninskog melema.Sad moram sve ispočetka-Htela sam da poručim 1 melem za psorijazu i za kurje oko. Poz.'' Nada


'' Gospodine Tomo,Srećnu Novu godinu želi ti Milovan Obradovic iz Kragujevca sa uzvikom "AH, KAKO JE LEPO GAZITI TABANOM!!!. "

 

Staroplaninski melem za KURJE OKO

1.140 dinara + poštarina
poruci
poklon

Ne gazi kao po ekserima !!!


Kurje oko može postati bleda prošlost

Krajnje efikasan tretman. Kurje oko na stopalu, ta bolna i neprijatna stvar nema nikakvih šansi pored ovog melema. Budite sam svoj pedikir i uspešno uklonite tu neprijatnu u toplini vašeg doma.

Terapija je bezbolna. Melem se brzo suši u roku od 2 do 3 minuta. Nije potrebno stavljati hanzaplast koji dodatno opterećuje mesto uz pritisak obuće ili odeće.

Staroplaninski melem za kurje oko je biljni melem od lekovitog bilja napravljen po receptima gorštaka. Imaćete lep dan, svaki dan.

Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata često vraća proučavanju biljnih sirovina kao izvora lekova u prirodi, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji.

U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u našoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one većinom ne mogu koristiti direktno za lečenje, već lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od stručne osobe za tu oblast.

Staroplaninski melem predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.

Osnovu za spravljanje Staroplaninskog melema čine sinergija eteričnih ulja i macerata tri vrste biljaka: Bršljana (Hedera Helix), Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum) i divlje Nane (Menta Piperita). Jako keratolitičko dejstvo preparata poboljšava i Salicilna kiselina koju je prisutna u odredjenom procentu..

Biljke se beru u srcu nacionalnog parka Stara planina u ataru sela Velika Lukanja. Eterična ulja se destilišu.

brsljencuvarkucadivlja-nana

Od 2008 god. do danas, imamo na hiljade zadovoljnih korisnika

Prirodni preparat koji u sinergiji lekovitih bilja i tvari uspešno otklanja kurje oko.


››› Uspešan u borbi protiv ovog bolnog problema

››› Melem krajnje efikasno uklanja kurje oko

Staroplaninski melem je prirodni tretman za uspešno uklanjanje kurjeg oka. Kurje oko spada u podvrstu humanog papiloma virusa (HPV-a) koji se kod čoveka javlja u preko 80 oblika. Sam virus poseduje vise od 75% svetske populacije.

Svako kurje oko ima tvrdo središte koje je okrenuto prema dole, u tkivo ispod njega. Pritisnete li ga, tvrdi vršak pritiska živce ispod kože i izaziva bol. Tu vrstu kurjeg oka nazivamo tvrdi kalus.

Meko kurje oko, koje se uglavnom javlja između prstiju obično omekša znoj, a na tabanu je obično malo-veličine zrna pirinča. Visoke potpetice, neprirodni materijali od kojih je spravljena obuća kao i moderan dizajn obuće jedan su od glavnih uzroka pojave kurjeg oka. Urodjeni deformiteti stopala takodje su jedan od uzroka.

Melem ispoljava izuzetno jako keratolitičko dejstvo na HPV virus sinergijom veoma jakih aktivnih, biljnih sastojaka. Melem ne ostećuje zdravo tkivo. Imaćete svaki dan, lep dan.

 

››› Staroplaninski melem je registrovan i atestiran preparat. Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju "zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.

››› Zabranjena je upotreba preparata kod sledećih kategorija korisnika
#
Kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Osobe koji imaju visok šećer preko 15 jedinica. Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje. Kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šećerne bolesti.

# Kod osoba ispod 10 god. starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.

# Kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.

››› Melem mažete na kožu, samo za spoljnu upotrebu. Dobićete uputstvo za upotrebu kada vam stigne melem, poštujte uputstvo i imaćete dobre rezultate. Melem je prirodan i ne sadrži tešku i opasnu hemiju, samo biljke najboljeg kvaliteta za najbolje rezultate

››› Garancija, refund: biće nam drago ukoliko ste zadovoljni sa melemom, a ukoliko pak niste, garantujemo vam povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije

››› Komentari korisnika'' Postovani, saljem Vam ovaj email kao znak neizmerne zahvalnosti. Naime, radeci u hotelu na poslovima sobarice a kasnije i u hotelskom restoranu kako konobarica po 16 sati dnevno pojavila su mi se dva kurja oka na svakom stopalu po jedno. Bolovi su bili nesnosni i jednostavno nisam mogla da radim. Isla sam kod lekara, spaljivali su kurje oci tecnim azotom, bilo je boljitka nekih pet sest dana, a onda opet isto. Cak sta vise imam utisak da je bol bio i jos jaci. Nema sta nisam mazala i probala, ali nikakve pomoci nije bilo! Razni flasteri, trave, masti.. Bol se samo povecavao.Saznala sam za Staroplaninski Melem za Kurje oko i Bradavice i resila jos i to da probam. I neverovatno - za samo 7 dana ne samo da su bolovi nestali, vec sam kurje oko iscupala iz KORENA! tako da se evo vec dva meseca nisu pojavili !! Srecna sam sto jos mogu da radim sada. Hvala Vam sto postojite. Preporucujem Vas svima koji imaju probleme koje sam i ja imala." Verica Stanojevic, Hotel Omorika, Tara


'' Prezadovoljna sam, koristila sam svakojaka čudesa i flastere ništa nije pomoglo. Koristila sam melem nedelju dana , izbacio je ceo koren i sada mogu normalno da hodam. hvala vam. '' Violeta - Beograd


komentar korisnika
''Hvala najlpse.. Upravo ovako i izgleda. Videću da nadjem uv lampu i da pokušam da ih skinem. Ružno deluju. Hvala jos jednom. A melem je ok.. Koristi ga moja devojka za kurje oko i zuljeve. I ok je. Jos jednom,izvinjavam se i hvala najlpse ''


Uspešno sam skino kurje oko koje otpalo posle šestog mazanja. Hvala.'' Mitrović Goran


'' Uspešno je, ja ne mogu da vam se zahvalim. Od 62 godine imam na jagodici i sad poručujem i za dete. '' Kitanovic Jordan


››› Uspešan u borbi protiv ovog bolnog problema

››› Melem krajnje efikasno uklanja kurje oko


bolno stopalo

Uputstvo za korišćenje melema


* Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom. Preparat naneti direktno iz bočice ili štapićem za uvo sa vatom na kraju, na kurje oko i 0.5-1 cm. oko njega u tankom sloju. Preparat u sebi sadrži Organske rastvarače koji brzo isparavaju te nakon nanošenja prvog sloja treba sačekati 7 do 8 min. da se melem osuši na obolelom mestu i nakon toga možete nastaviti sa aktivnostima.

* Nakon 12 h. od nanošenja prvog sloja naneti sledeći tanki sloj melema na isto mesto. Dakle sloj preko sloja (nanositi jedan sloj ujutru i uveče). Opet sačekati 7 do 8 min. da se melem osuši na obolelom mestu i nastaviti sa aktivnostima.
* Postupak ponavljati sve dok se na kurje oko ne nanesete 5 do 6 tankih slojeva jedan preko drugog (2 puta dnevno najbolje pre spavanja i ujutru)..
* Nakon nanošenja melema isti ostaviti da stoji 7 dana, t.j. dozvoliti da lekovite tvari iz melema odrade svoj posao. Ne dirati rukama i ne skidati
* 8.mog dana nakon premazivanja Kurijeg oka zadnjim slojem, uveče pre spavanja stavite stopalo u vruću vodu i držite tako 15.tak minuta. Kada koža na stopalu smekša prebrišite nogu suvim peškirom lagano prstima ruke potkopajte Kurje oko i povucite ga u stranu. Neće Vas boleti.
* Ukoliko na kraju otklanjanja bolesnog tkiva u sredini kurjeg oka ostane bela tačka prečnika 3 do 5 mm., napravite pauzu od 1 do 2 dana i ponovite postupak tako što ćete naneti još 3 tankih slojeva jedan preko drugog, jednom dnevno, i pustite melem da deluje 10 dana. Nakon toga koren kurjeg oka će izaći na površnu i Vi ćete ga ukloniti prstima. To je iz razloga jer je proces poodmakao, tj. koren kurjeg oka je predubok da bi se sa jednom terapijom odstranio.
* Terapija je bezbolna. Melem se brzo suši u roku od 2 do 3 minuta. Nije potrebno stavljati hanzaplast koji dodatno opterećuje mesto uz pritisak odeće.
* Budite uporni i mi Vam garantujemo sigurno izlečenje.

* Kontraindikacija nema
* Pre upotrebe melema o neželjenim reakcijama na preparat, možete se konsultovati sa Vašim lekarom
* Sastav: Extract Sempervivum tectorum L. , Extract Hedera helix, Extract Mentha Piperita, Sallycilum, Celuloza, Natural oil, Organic solvent.
* Rok trajanja 12 meseci
* Zapaljivo, sadrži organske rastvarače
* Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu
* Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece
* Pakovanje melema: 15 ml
Tretman sa jedinstvenim efektom !

Kurje oko na stopalu, ta bolna i neprijatna stvar nema nikakvih šansi pored Staroplaninskog melema. Budite sam svoj pedikir i uspešno uklonite tu neprijatnu stvar

PORUČITE melem klikom na zeleno dugme. Popunite vaše podatke, potvrdite poruđbinu i odmah vam šaljemo. Plaćate pouzećem kada vam kurir donese melem.

Pridruži se hiljadama zadovoljnih korisnika

Staroplaninski melem za KURJE OKO

1.140 dinara + poštarina
poruci
poklon

Poštujte dobijeno uputstvo da vam terapija bude uspešna

Od 2008 godine uspešno uspešno saniramo probleme od kurjeg oka.

Biljni lekoviti preparat za zdravlje i lep dan. Melem vam stiže jedan do dva dana. Ako imate dodatnih pitanja, uvek nas možete kontaktirati.


“Staroplaninski melem predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.”
staroplaninski melem za hemoroide

 

Kontakt

kontakt
Ako imate pitanja uvek nas možete kontaktirati na telefon, email, Viber Menađer Dejan Čorba 060-387-3856 email kontakt@prirodnilek.org
Proizvodnja Pirot, Staraplanina. Distribucija i dostava, Vršac, Srbija


pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Da li su ovo prirodni preparati ?
* da, sve što je prikazano u shopu su 100% prirodni preparati. Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu Stare planine na teritoriji Opštine Pirot. Staroplaninski melem se spravlja u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu iz Pirota koje je upisano u Registar poljoprivrednih gazdinstva pod brojem BPG 732575013074. Dozvolu za stavljanje u promet dao je "Institut za javno zdravlje-centar za higijenu i humanu ekologiju" Niš pod brojem: 1126 od 08.04.2008.god.

2. Kako da poručim ?
* poručujete klikom na dugme PORUČI, popunite vaše podatke i pošaljite poruđbinu. Slanje i naplata pouzećem ( D Express kurisrska služba ili PostExpress pošta) samo za kupce iz Srbije. Kurir će vas nazvati kada stigne na vašu adresu, ako niste kući dogovorićete se sa njim da sledeći dan preuzmete paket.

3. Koliki su troškovi slanja ?
* Melem šaljemo Dexpress kurisrskom službom ili PostExpress poštom i po njihovom cenovniku poštarina je oko 300rsd (promena cena troškova poštarine je u njihovoj nadležnosti).

4. Kako se koristi ?
* Mažete na kožu.

5. Da li su ljudi zadovoljni vašim preparatima (melemom) ?
* Staroplaninski melem protiv Hemoroida, zaista deluje, to jest apsolutno opravdava svoj naziv u šta se je uverilo na hiljade naših zadovoljnih i krajnje zahvalnih korisnika (pogledajte komentare korisnika).

6. Da li ovi preparati zaista prave rezultate ?
* Da, ovo je ozbiljan preparat, samo poštujte uputstvo za korišćenje da bi imali zadovoljavajuće rezultate.

7. Poručivanje, kako ?
* Trebate da kliknete na zeleno dugne ''PORUČI'' ponunite vaše podatke i potvrdite poruđbinu.
dostava melema za hemoroide
Dostava i slanje
preparat šaljemo preko D Express kurisrske službe ili PostExpress pošte, plaćate poštarinu i preparat, kada vam kurir donese.

Stiže vam na vašu adresu za 1-2 dana. Svaki naručeni preparat vam stiže lično na adresu koju ste naveli u vašem nalogu. Naručivanje preko Interneta je veoma jednostavno, bezbedno i brzo.

Plaćate poštarinu na osnovu cenovnika D Express kurisrske službe ili PostExpress pošte. Dostava iz Vršca.privatnost podataka
Privatnost podataka
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Podatke koje upišete u vašem nalogu neće biti javno dostupni niti će biti prosleđeni dalje u neke druge svrhe. Na taj način privatnost i diskresija naših članova je zagarantovana.


Uslovi prodaje
Poručivanjem i kupovinom preparata se slažete sa načinom slanja i naplate preparata, da ste pročitali, razumeli i prihvatate uslove kupovine.

Način kupovine
Da bi poručili preparat treba da kliknite na dugme PORUČI, popunite vaše podatke i pošaljete poruđbinu. Preparat vam šaljemo na adresu koju ste nam poslali. Poručeni preparat vam stiže na kućnu adresu (D Express ili Post Express kurir vam donosi). Kurir će vas nazvati kada stigne na vašu adresu i nazvaće vas. Ako niste kući dogovorićete se sa kurirom da preuzmete preparat sledeći dan.

Plaćanje
plaćanje pouzećem, plaćate naručeni proizvod D Express ili Post Express kuriru + poštarinu, kada vam stigne preparat.

stara planina meleme

Tretman sa jedinstvenom formulom !

Staroplaninski melem najbolje iz prirode po receptu gorštaka

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara Planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom domacinstvu upisano u Registar poljoprivrednih gazdinstva pod brojem BPG 732575013074 iz Pirota.

Sirovine za pravljenje melema se beru na Staroj Planini. Stara planina pripada grupi venačnih planina, a njen glavni venac prostire se približno od Zaječara do Crnog mora u dužini od oko 550 km. Pri tom manji deo glavnog venca (oko 150 km) predstavlja granicu izmedju Srbije i Bugarske.

Na Staroj planini je utvrđeno postojanje 1.190 biljnih vrsta i ubraja se u značajne centre tercijarnih i i glacijalnih endemoreliktnih vrsta. Specifične biljne vrste su Krilasti zvončić, kao lokalna endemska vrsta i Pančićeva žablja trava, centralnobalkanski endemitet koji kod nas postoji samo na Staroj planini.

Zatim Plava Lincura (Gentiana alba) takodje vrlo retka i sada je ima samo na višim istaknutim krečnjačkim stenacima. Takodje Plava lincura - zakonom zaštićena vrsta. Od šumskih i zeljastih zajednica interesantne su zajednice planinskih tresava na Jabučkom ravništvu, Babinom zubu i u predelu Arbinja.

Floristički u odnosu na nacionalnu floru na Staroj planini raste 24,5% biljnih vrsta od ukupnog fonda flore Srbije.
Stara planina je značajniji centar tercijalnih i endemo-reliktnih biljnih vrsta, koje su se zadržale u klisurama, kao i glacijalnih relikata i endema na visokim delovima planine.

Atest za StaroPlaninski Melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju" zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.

hemoroidi

Priroda je kao nauka, beskrajna


Priroda je, kao i nauka, beskrajna. Čovek u okviru svojih mogućnosti, stiče od najranijeg doba do pune starosti znanja o korisnosti bilja koje raste u njegovoj sredini. U nekim narodima ova saznanja se prenose sa kolene na koleno i postaju začetak narodne medicine i farmacije. Bokvica, hajdučka trava, kantarion, majčina dušica, vranilovka, beli i crni luk i mnoge druge vrste bile su često u nekim krajevima i zemljama jedine lekovite sirovine.

Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata često vraća proučavanju biljnih sirovina kao izvora lekova u prirodi, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji.

U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u našoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one većinom ne mogu koristiti direktno za lečenje, već lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od stručne osobe ili medicinske ustanove stručne za tu oblast.

Travari kao poseban soj ljudi se takvi rađaju. Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za branje: cveta, korena, stabla, lista ili ploda, daje im mogućnost da razumeju prirodu, njene zakonitosti i promene i tek tada mogu da upotrebljavaju darove prirode u korist čoveka i njegovog zdravlja.

Staroplaninski melem upravo predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije. Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke.

Staroplaninski melem s'pravom možemo svrstati u prirodni lek


priroda ima resenje hemoroidi

Moć Prirode

Pridruži se hiljadama zadovoljnih korisnika


Staroplaninski melem za KURJE OKO

1.140 dinara + poštarina
poruci
poklon


*