Staroplaninski melem za HEMOROIDE

hemoroidi

Biljni preparat vrhunskog kvaliteta bez hemije i veštačkih dodataka
sanira krvarenje - bol - svrab

  • Prirodni preparat po receptima gorštaka

  • Terapija je bezbolna bez iritacija - uspešno otklanja upalne procese koje prouzrokuju spoljni i unutrašnji hemoroidi

  • Na hiljade zadovoljnih korisnika
    (pogledajte komentare korisnika, nalaze se niže na stranici)


  • Atest za preparat je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju"

  • Garantujemo povraćaj novca ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim melemom

Staroplaninski melem za HEMOROIDE

preparat za hemoroide   930 dinara + poštarina


Melem sanira svrab, bol i krvarenje

* melem je biljni preparat vrhunskog kvaliteta i na našem tržištu spada u sam vrh za uspešan i brz tretman spoljnih i unutrašnjih hemoroida.

''Sve pohvale za melem odličan je, da sam prije znala dobro bi bilo.''
Jana

melem za hemoroide


lecenje hemoroida


Moć Stare planine u borbi protiv hemoroida


Hemoroidi, ta neprijatna stvar nema nikakvih šansi pored Staroplaninskog melemaZa vaš lepši dan upoznajte Staroplaninski melem protiv hemoroida, koji zaista deluje, to jest apsolutno opravdava svoj naziv u šta se uverilo na hiljade zadovoljnih korisnika.

Pažljivo odabrani prirodni sastojci u kombinaciji sa tradicionalnom izradom, morali su dati ovoj kremi izuzetno, slobodno možemo reći magično svojstvo.

Staroplaninski melem za hemoroide je biljni melem od lekovitog bilja napravljen po receptima gorštaka. Uspešno sanira svrab, bol i krvarenje. Imaćete lep dan, svaki dan.

Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata često vraća proučavanju biljnih sirovina kao izvora lekova u prirodi, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji.

U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u našoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one većinom ne mogu koristiti direktno za lečenje, već lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od stručne osobe za tu oblast.

Staroplaninski melem predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.

Osnovu za spravljanje Staroplaninskog melema čine sinergija eteričnih ulja i macerata tri vrste biljaka: Kantarion, Hajdučka trava i Neven.

Biljke se beru u srcu nacionalnog parka Stara planina u ataru sela Velika Lukanja. Eterična ulja se destilišu, nosilac melema je prirodna celuloza koja je rastvorena u organskim rastvaračima.kantarion nevenhajdučka travaOd 2008 god. do danas, imamo na hiljade zadovoljnih korisnika

Prirodni preparat koji u sinergiji lekovitih bilja i tvari uspešno otklanja upalne procese koje prouzrokuju SPOLjNI i UNUTRAŠNjI hemoroidi


››› Već nakon nekoliko mazanja osetićete olakšanje

››› Jako blagotvorno deluje na oštećeno i bolno tkivo

››› Veoma brzo eliminiše bol svrab i krvarenje

››› Olakšava probavu

››› Sanira unutrašnje i spoljašnje hemoroide

››› Melem deluje na analne fisure akutne (novijeg datuma)Zaustavlja krvarenje i poseduje jako antiseptičko dejstvo

Melem deluje i na ANALNE FISURE. Ukoliko je akutna (novijeg datuma) melem će ispoljiti veoma jako, blagotvorno i krajnje efikasno dejstvo, upravo zbog magične formule i sastava koji poseduje

Veoma intenzivno deluje na sužavanje krvnih sudova, njihovo povlačenje i skupljanje.

Poseduje i jako antiflamatorno, protiv upalno i analgetsko dejstvo››› Staroplaninski melem je registrovan i atestiran preparat. Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju "zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.

››› Prirodni biljni preparat bez neželjenog dejstva. Slobodno ga mogu koristiti i trudnice kao i osobe oba pola i svih uzrasta

››› Garancija, refund: biće nam drago ukoliko ste zadovoljni sa melemom, a ukoliko pak niste, garantujemo vam povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije


››› Komentari korisnika...

 

'' Naručila sam za mene i za priljateljicu. Melem je odličan. ''


'' Zahvalnost za melem
Želim da Vam se zahvalim jer sam posle dugogodišnjih problema konačno pronašao pravi melem koji mi je u dosta kratkom roku ublažio i skoro rešio probleme sa hemoroidima. Posle samo nekoliko dana koriščenja svrab, i ostali simptomi su skoro pa nestali. Nisam skroz izlečen, verovatno i nemože skroz, ali mislim da je za 80 posto bolje nego pre korišćenja Vašeg melema. Ostalo mi je još pola kutije koju povremeno koristim kada ponovo osetim svrab ili i slično i odmah posle toga sve nestaje. Hvala, i svima preporučujem Vaš melem. Pozdrav iz Jagodine '' Saša Lukić

'' Već duže vreme imam svrab, od stalnog češanja uvek mi je prljav donji veš. Znao sam da je to simptom hemoroida ali u sebi nisam hteo da priznam. Treniram, pazim na ishranu, higijena, trudim se da vodim zdrav život ali i pored toga hemoroidi me nisu zaobisli !
Posle tuširanja bi se uvek namazao sa kremom za kozu ili aloja vera gelom ali svrab bi i dalje
bio prisutan. U zadnje vreme svrab je bio nepodnošljiv i na kraju sam uzeo melem. Namazao se ujutru, nesećam se kada sam zadnji put imao dan bez svraba namažem se svaki put posle tuširanja. Svaka čast za melem :)
'' Zoran - Beograd

korisnik melema za hemoroide
'' Sve pohvale za vaš proizvod sve je kao sto ste napisali kao rukom odneto za 3 dana. Hvala vam... '' Srdjan Eric" Poštovani prijatelji, moje ime je Zora Korićanac. Živim u Senti i javljam Vam se povodom Vašeg proizvoda Staroplaninskog melema protiv Hemoroida, koga koristim već dvadesetak ndana i veoma sam Vam zahvalna. Naime, imala sam operaciju stomačne aneurizme pre otprilike dva meseca i nakon operacije sam zbog otežane probave i tvrde stolice dobila upalu spoljnih a bogami i unutarnjih hemoroida. Saznala sam preko medija i pročitala u časopisu za Staroplaninski Melem za Hemoroide. Svakodnevno sam ga mazala i mogu iskreno da Vam kažem da mi je odmah nakon par dana bilo puno bolje. Bol i krvarenje su drastično se smanjili a svrab je jednostavno nestao. Preparat je lak za upotrebu a ujedno izuzetno moćan i efikasan. Nastavila sam i dalje da ga koristim i preporučila mojoj sestri koja ima problema sa hemoroidima još od porodjaja kao i prijateljicama. Želim da Vam se zahvalim za ovaj proizvod i nastavite i dalje tako uspešno."


'' Desetak dana koristim melem za hemoroide i zadovoljan sam delotvornoscu preparata. Pre dva dva meseca sam poceo da osecam tegobe zbog hemoroida i cak imao probleme pri kretanju- hodanju... Pokusao sam sa nekim kremama ali nije bilo bas efikasno, a sa ovim melemom sam za par dana poceo da se krecem normalno gotovo bez ikakvih tegoba i nelagodnosti... Iskreno ga preporucujem svima koji imaju ovakve probleme'' Bojan Stojkovic

'' Spoljne hemoroide sam dobila u trudnoći i sa tim problemom se borim više od deset godina. Jaki bolovi i krvarenje u stolici je bilo veoma često i nepodnošljivo i sve do Oktobra 2012. god. kada sam počela da kosristim Staroplaninski melem protiv hemoroida. U početku sam bila nepoverljiva i mislila sam da je i ovo jedan u nizu proizvoda koji osim dobre reklame nemaju ništa drugo. Ali nije bilo tako, verujte da sam nakon svega tri dana mazanja osetila neverovatno olakšanje, a nakon dve nedelje bolovi,krvarenje i svrab su nestali. I dan danas uvek u kući imam po jednu kutiju melema, da se nadje za nedaj bože. Čim primetim neku promenu, odmah mažem melem i za sada zaista nemam nikakvih problema sa hemoroidima. Već sam nekim prijeteljima pričala o efikasnosti ovog preparata tako da su neki već postali korisnici vašeg melema za hemoroide i jako su mi zahvalni na preporuci. Ovim pismom želim da Vam izrazim veliku zahvalnost što ste me spasili.
Sve najbolje Vam želim
VESELINKA Joksimovic, Ljubovija, knjigovodja ''

''
Ja sam uzeo prosle nedelje i bukvalno nakon 3 dana mazanja su se povukli, nemam vise problem ni kada idem u wc, uveo sam kasiku lana u jedan obrok... tecnost, voce. Imam problem skoro 3 godine i prvi put nakon toliko godina izlazim iz kuce bez uloska. Ovu mast saljem zetu (zivi preko a ima problema sa unutrasnjim hemoroidima pa se zbog toga raspitujem). Da se nezahvaljujem, ali ste mi pomogli mnogo, i na tome vam veliko HVALA. Preporucicu svima ''
Petar Čolić, Niš, vozač NišEkspres-a:
"Hemoroidi su profesionalna bolest vozaca, tako da ni mene nisu zaobisli. Samo kolege koji imaju iste tegobe sa hemoroidima kao sto ih ja imam znaju sta je muka, kad narocito u letnjim mesecima, jednostavno moras na posao o zadnjica pece, zari i nevidjeno boli. Da ne spominjem i uloske koje sam stavljao kao zena da ne bih okrvario pantalone i sediste. Muka živa.
Za Staroplaninski Melem protiv hemoroida sam saznao iz casopisa i porucio jednu kutiju za probu. Neverovatno, ako mi mozete verovati, ali nakon svega 3 dana mazanja, krvarenje i bol je prestalo !!! Od tada je proslo godinu dana, i meni se zbog prirode posla ponekad opet vrate ali mazanje melemom je bozji spas!! Verujte od tog dana, u mojoj kuci ga jednostavno moram imati.
Ovo moje pismo slobodno objavite zato što želim da podelim moje iskustvo i sa drugima u sličnoj nevolji."
'' Pomaže sigurno-meni pomoglo u roku 5 dana i za sada nemam više tih problema i nemoram paziti na ishranu!!! Preporučujem svima koji imaju tih problema!!!! ''''Veoma zadovoljan''
Milan

''
Koristim priliku da vam se zahvalim sto imate proizvod kao sto je melem za hemoroide.Na trzistu ne postoji kiristila, nisam mogla ni da sedim od oteklih i bolnih hemoroida. Posle 4 dana primene po dva puta dnevno sam osetila poboljsanje. Osećaj napetosti je nestao odmah posle 2 dana, a svrab i otekline su se povukle odmah posle. Svako dobrovam zelim '' Vera Spasic

'' Poručila sam i poručujem opet. prezadovoljna sam.
Bistrica - Soko Banja
''

'' Koristim nekoliko vasih proizvoda,
toliko je sve dobro da bolje nista nisam srela za svojih 60 godina.
Bog vam svako dobro dao,
B.Bjelic,Lazarevac ''
'' Hvala jos jednom.Vidim da ste profesionalni i samo tako nastavite i uspjeh je neminovan.Puno pozdrava '' Muharem Biberic

''Sve pohvale za melem odličan je, da sam prije znala dobro bi bilo.'' Jana››› Uklanja svrab

››› Eliminiše bol

››› Sanira krvarenje

››› Olakšava probavu

››› Melem sanira unutrašnje i spoljašnje hemoroide

lecenje hemoroidaUputstvo za korišćenje melema


* Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom.

Ukoliko nema obilnijeg krvarenja, zatim upale praćene bolom jakog intenziviteta, jakog, nepodnošljivog svraba i sl. mazanje jednom dnevno, uveče, pre spavanja je sasvim dovoljno. Ukoliko ima krvarenja povećati broj premaza.

* Mažite slobodno kako spolja tako i unutra, bez obzira što na deklaraciji piše da je isključivo za spoljnu upotrebu.

To se odnosi na upozorenje da neko od korisnika melem ne bi progutao

Ukoliko posedujete izražene, gore pomenute simptome, slobodno povećajte broj premaza.

* Za to vreme nije potrebna nikakva dijeta, ali je preporuka da se izbegava upotreba žestokog alkohola, ljutih i začinjenih namirnica

* Trajanje tretmana je minimun 10 dana, ali jedna stvar je sigurna a to je da će Vam vrlo brzo biti mnogo bolje.

* Dakle, većina simptoma i tegoba će nestati ali Vi morate nastaviti sa mazanjem, preporuka je da ga koristite mesec dana ili dok ne potrošite pakovanje. Ne postoji vremensko ograničenje u korišćenju melema

* Sastav: Aqua, Glycerin, Lanolyn, Calendula officinalis Ex., Hypericum perforatum Ex., Achillea millefolium L.Ex., Ac.Boricum, Povidone-iodine. Natural oil.

* Rok trajanja 12 meseci

* Za spoljnu i unutrašnju upotrebu isključivo po priloženom uputstvu

* Kontraindikacija nema

* Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece

* Pakovanje melema: 60 mlTretman sa jedinstvenim efektom !

Staroplaninski melem se pokazao i dokazao u borbi sa hemoroidima.


PORUČITE melem klikom na zeleno dugme. Popunite vaše podatke, potvrdite poruđbinu i odmah vam šaljemo. Plaćate pouzećem kada vam kurir donese melem.


poruci melem za hemoroide   930 dinara + poštarina


Staroplaninski melem sanira svrab, bol i krvarenje od unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida. Olakšava probavu.

Od 2008 godine uspešno saniramo probleme od hemoroida.

Biljni lekoviti preparat za zdravlje i lep dan. Melem vam stiže jedan do dva dana. Ako imate dodatnih pitanja, uvek nas možete kontaktirati. 

Staroplaninski melem predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.


staroplaninski melem za hemoroide

 

kontakt

Kontakt
Ako imate pitanja uvek nas možete kontaktirati na telefon, email, Viber
Menađer Dejan Čorba 060-387-3856 email kontakt@prirodnilek.org ili crveno dugme.
Proizvodnja Pirot, Staraplanina. Distribucija i dostava, Vršac, Srbijapitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Da li su ovo prirodni preparati?
* da, sve što je prikazano u shopu su 100% prirodni preparati. Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu Stare planine na teritoriji Opštine Pirot. Sam Staroplaninski melem se spravlja u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu iz Pirota koje je upisano u Registar poljoprivrednih gazdinstva pod brojem BPG 732575013074. Dozvolu za stavljanje u promet dao je "Institut za javno zdravlje-centar za higijenu i humanu ekologiju" Niš pod brojem: 1126 od 08.04.2008.god.

2. Kako da poručim?
* poručujete klikom na dugme PORUČI, popunite vaše podatke i pošaljite poruđbinu. Slanje i naplata pouzećem (City Express ili PostExpress) samo za kupce iz Srbije. Kurir će vas nazvati kada stigne na vašu adresu, ako niste kući dogovorićete se sa njim da sledeći dan preuzmete paket.

3. koliki su troškovi slanja?
* Melem šaljemo SityExpres ili PostExpress i po njihovom cenovniku poštarina je oko 195rsd (promena cena troškova poštarine je u nadležnosti SityExpres).

4. kako se koristi?
* Mažete na kožu.

5. Da li su ljudi zadovoljni vašim preparatima (melemom)?
* Staroplaninski melem protiv Hemoroida, zaista deluje, to jest apsolutno opravdava svoj naziv u šta se je uverilo na hiljade naših zadovoljnih i krajnje zahvalnih korisnika (pogledajte komentare korisnika).

6. Da li ovi preparati zaista prave rezultate?
* Da, ovo je ozbiljan preparat, samo poštujte uputstvo za korišćenje da bi imali zadovoljavajuće rezultate.

7. Poručivanje, kako !!!
* Trebate da kliknete na zeleno dugne ''PORUČI'' ponunite vaše podatke i potvrdite poruđbinu.

dostava melema za hemoroide

Dostava i slanje
preparat šaljemo preko pošte City Express ili PostExpress, plaćate poštarinu i preparat, kada vam kurir donese.

Stiže vam na vašu adresu za 1-2 dana. Svaki naručeni preparat vam stiže lično na adresu koju ste naveli u vašem nalogu. Naručivanje preko Interneta je veoma jednostavno, bezbedno i brzo.

Plaćate poštarinu na osnovu cenovnika City Expressa ili PostExpresa. Dostava iz Vršca.

Privatnost podataka
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Podatke koje upišete u vašem nalogu neće biti javno dostupni niti će biti prosleđeni dalje u neke druge svrhe. Na taj način privatnost i diskresija naših članova je zagarantovana.Uslovi prodaje
Poručivanjem i kupovinom preparata se slažete sa načinom slanja i naplate preparata, da ste pročitali, razumeli i prihvatate uslove kupovine.

Način kupovine
Da bi poručili preparat treba da kliknite na dugme PORUČI, popunite vaše podatke i pošaljete poruđbinu. Preparat vam šaljemo na adresu koju ste nam poslali. Poručeni preparat vam stiže na kućnu adresu (Sity Express ili Post Express kurir vam donosi). Kurir će vas nazvati kada stigne na vašu adresu i nazvaće vas. Ako niste kući dogovorićete se sa kurirom da preuzmete preparat sledeći dan.

Plaćanje
plaćanje pouzećem, plaćate naručeni proizvod Sity Express ili Post Express kuriru + poštarinu, kada vam stigne preparat.

 

stara planina meleme


Tretman sa jedinstvenom formulom!

Staroplaninski melem najbolje iz prirode po receptu gorštaka


Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara Planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom domacinstvu upisano u Registar poljoprivrednih gazdinstva pod brojem BPG 732575013074 iz Pirota.

Sirovine za pravljenje melema se beru na Staroj Planini. Stara planina pripada grupi venačnih planina, a njen glavni venac prostire se približno od Zaječara do Crnog mora u dužini od oko 550 km. Pri tom manji deo glavnog venca (oko 150 km) predstavlja granicu izmedju Srbije i Bugarske.

Na Staroj planini je utvrđeno postojanje 1.190 biljnih vrsta i ubraja se u značajne centre tercijarnih i i glacijalnih endemoreliktnih vrsta. Specifične biljne vrste su Krilasti zvončić, kao lokalna endemska vrsta i Pančićeva žablja trava, centralnobalkanski endemitet koji kod nas postoji samo na Staroj planini.

Zatim Plava Lincura (Gentiana alba) takodje vrlo retka i sada je ima samo na višim istaknutim krečnjačkim stenacima. Takodje Plava lincura - zakonom zaštićena vrsta. Od šumskih i zeljastih zajednica interesantne su zajednice planinskih tresava na Jabučkom ravništvu, Babinom zubu i u predelu Arbinja.

Floristički u odnosu na nacionalnu floru na Staroj planini raste 24,5% biljnih vrsta od ukupnog fonda flore Srbije.
Stara planina je značajniji centar tercijalnih i endemo-reliktnih biljnih vrsta, koje su se zadržale u klisurama, kao i glacijalnih relikata i endema na visokim delovima planine.

Atest za StaroPlaninski Melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju" zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.


hemoroidiPriroda je kao nauka, beskrajna

Priroda je, kao i nauka, beskrajna. Čovek u okviru svojih mogućnosti, stiče od najranijeg doba do pune starosti znanja o korisnosti bilja koje raste u njegovoj sredini. U nekim narodima ova saznanja se prenose sa kolene na koleno i postaju začetak narodne medicine i farmacije. Bokvica, hajdučka trava, kantarion, majčina dušica, vranilovka, beli i crni luk i mnoge druge vrste bile su često u nekim krajevima i zemljama jedine lekovite sirovine.

Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata često vraća proučavanju biljnih sirovina kao izvora lekova u prirodi, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji.

U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u našoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one većinom ne mogu koristiti direktno za lečenje, već lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od stručne osobe ili medicinske ustanove stručne za tu oblast.

Travari kao poseban soj ljudi se takvi rađaju. Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za branje: cveta, korena, stabla, lista ili ploda, daje im mogućnost da razumeju prirodu, njene zakonitosti i promene i tek tada mogu da upotrebljavaju darove prirode u korist čoveka i njegovog zdravlja.

Staroplaninski melem upravo predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije. Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke.


Staroplaninski Melem s'pravom možemo svrstati u prirodni lek

 

priroda ima resenjehemoroidi


bol svrab krvarenje hemoroidi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Moć Prirode

 

Copyright (c) Staroplaninski melem - Pirot | kontakt menađer Dejan Čorba 060-387-3856 | Internet Zarada